Përmirsohen kushtet në Tregun e Tuzit

𝗞𝘂𝘀𝗵𝘁𝗲𝘁 𝗻𝗲̈ 𝗧𝗿𝗲𝗴𝘂𝗻 𝗲 𝗧𝘂𝘇𝗶 𝗷𝗮𝗻𝗲̈ 𝗽𝗲̈𝗿𝗺𝗶𝗿𝘀𝘂𝗮𝗿 𝗱𝘂𝗸𝘀𝗵𝗲̈𝗺 𝗽𝗮𝘀 𝗺𝗮𝗿𝗿𝗷𝗲𝘀 𝗻𝗲̈ 𝗺𝗲𝗻𝗮𝘅𝗵𝗶𝗺 𝗻𝗴𝗮 𝗞𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗲 𝗧𝘂𝘇𝗶𝘁.

Siç kishin premtuar drejtuesit e Tregut, fillimisht është bërë pastrimi i ambijentit përreth duke vijuar me rrethimin dhe vendosjen e portave, kamerave të sigurisë, rregullimin e ujit dhe rrumës, kanalizimit.

Pas pastrimit të ambijentit është rregulluar vendi për parkim dhe janë mbjellë 160 fidanë.

Së fundmi është bërë rinivimi i banjove të cilat ishin në gjëndje të mjerueshme./Malësia.ME/

Mund të jetë një imazh i ambiente të brendshme
May be an image of 4 people, people standing, tree and road
May be an image of 5 people, people standing and outdoors
May be an image of outdoors
Përshkrimi i fotografisë nuk është i disponueshëm.
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!