Filloi shpërndarja e pakove të reja

Siç kishte njoftua mbrëm kryetari i komunës, Nik Gjeloshaj sot ka filluar shpërndarja e pakove të reja për të gjitha familjet në Malësi.

Në këto pako gjinden 21 artikuj dhe mbrenda 2-3 ditësh përmes vullnetarëve pritet të mbërrijnë te të gjitha familjet në Malësi.

Fotografia e Gjoka Gorvokaj
Fotografia e Gjoka Gorvokaj
Fotografia e El-din Rakic
Shperndaje