Komuna e Tuzit në nder të 111 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë 1911, organizon program artistik dhe historik

Komuna e Tuzit në nder të 111 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë 1911, organizon program artistik-historik në IP QKI ,,Malësia” në Tuz, me 6 prill, me fillim në orën 20:00.

Mund të jetë një imazh i teksti që thotë "ΔΑΛΑΔΑΑΔΑ TUZI/TVZ Ftsë Komuna e Tuzit nẽ kuadër tẽ festes sẽ "6 Prillit", ditës sẽ „Kryengritjes sẽ Malësisë 1911", nẽ Qendrën Kulturore Informative "Malësia" nẽ Tuz, organizon manifestim kulturor mẽ 06.04.2022, me fillim në orën 20:00. PROGRAMI: Fjala rastit Nik Gjeloshaj, kryetar Komunës sẽ Tuzit; Historik „Malësia gjatë viteve 1911-2022" Prof. dr. Martin Berishaj; *Interpretim Idriz Gjokaj; *Program artistik Shkodaran Tolaj dhe Besiana Mehmedi; *Koktej per tẻ pranishmit. Ju mirëpresim!"
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!