Përurim i librit të Dr. Nail Dragës

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” në bashkëpunim me Qendrën e Kulturës – Ulqin do të bëjë përurimin e librit “Etnia dhe hapësira” të dr. Nail Dragës, të shtunën, më 5 maj 2018, ora 20.00, në Galerinë e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!