Zgjedhjet në Tivarë garojnë 11 lista, një shqiptare

Sot, në ambientet e Komisionit Komunal të Zgjedhjeve në Tivar, u hodhë shorti për rënditjen e subjekteve politike në fletë votim për zgjedhjet lokale më 27 maj.

Gjithësei janë 11 lista që do të garojnë në zgjedhjet lokale në Tivarë mes tyre edhe një shqiptare ”Shqiptarët për Tivarin” – LDnëMZ dhe Partia Demokratike bartës i listës është Dr. Ismail Doda.

Rënditja do të jetë si më poshtë:

1. Koalicija “DF – SNP, Za grad koji volimo”
2. Marko Milačić – Prava Crna Gora – za pravi Bar
3. GG “Radomir Cakan Novaković – Biram Bar”
4. “Za dobro građana Bara Pobjednički! DPS – Milo Đukanović”
5. GG “Reforma za Bar”
6. Albanci za Bar / Shqiptarët për Tivarin
7. Bošnjačka stranka
8. Socijaldemokrate – Mićo Orlandić – Dosljedno za nova radna mjesta i razvoj Bara
9. Aleksa Bečić – Dritan Abazović – Bar za 21. vijek – Demokrate – URA
10. SDP Bar za promjene – dr Draginja Vuksanović
11. DEMOS – Čistim rukama za budućnost Bara

/Malësia.ME/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!