Edon Balidemaj zgjidhet nënkryetar i komunës së Gucisë

Sot në asamblen e Komunës së Gucisë me votim unanim të te gjithë asamblesitve prezent,  21 deputetë nga pozita dhe opozita votuan qe zt.Edon Balidemaj të zgjedhet nenkryetar i Komunes se Gucise, njofton portali PlavaeGuciasot.

Perndryshe, Edoni ka përfunduar Fakultetin e Sigurise edhe është Nenkryetar i partise Alternativa Shqiptare.

Shperndaje