Gjeloshaj: Projekte me vlerë 647.864,00 € për zhvillmin e Malësisë

Të nderuar qytetarë,

Ashtu siç kemi premtuar, pa ndalur po vazhdojmë me projekte kapitale në çdo zonë të komunës sonë.
Me këtë rast dua të ndaj me Ju lajmin, që i kemi përfunduar të gjitha proceduar dhe kemi shpallur sot Prokurimin publik për projektet e radhës:

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës Vuksanlekaj – Sukruq, me vlerë: 200.864,00 €;

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës në Dinoshë, me vlerë:180.000,00 €;

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës Vuksanlekaj – Narhelm, me vlerë:135.000,00 €

↗️Renovimi dhe asfaltimi i rrugës së Kojës, me vlerë:132.000,00 €;


👉Komplet vlera e projekteve të lartëpërmendura është 647.864,00 €

Malësia po Ndryshon!

Nik Gjeloshaj,
Kryetar i komunës së Tuzit

Shperndaje