Ulqini ka hyrë në sezonin turistik (Video)

Ulqini ka hyrë në sezonin turistik dhe fluksi i turistëve po vjen në rritje.

Gjatë këtyre muajve është punuar me një plan masash për përgatitjen sa më të mirë për këtë sezon. Ulqinin po e vizitojnë edhe shumë turistë nga vende perëndimore, duke dëshmuar nivelin bashkëkohor dhe cilësinë e shërbimeve që ofron ky destinacion turistik.

Për më shumë ndiqini kronikën e Zerit të Amerikës:

Shperndaje