Me 8 korrik Etno Engjujt koncert në vendlindje në Guci (Foto)

Diskoteka e parë shqiptare në Krahinën e Plavës dhe Gucisë, ” Disko Tunnel”

Punimet janë në përfundim e sipër dhe hapja solemne do të bëhet të shtunën me 8 korrik 2017 ku do të performojnë grupi “Etno Engjujt” (Genc Prelvukaj dhe Milot Hasangjekaj) ku për këtë natë hyrja do të jetë falas.

Gjithashtu në të njëjtën ndërtesë hapet edhe Hoteli dhe Restoranti nga Familja Qosaj.

Fotografia e Edon Balidemaj

Fotografia e Genc Prelvukaj

Fotografia e Elvis Radoncic

Fotografia e Elvis Radoncic

Shperndaje