Koalicioni ”Bashkë një zë” dorëzoi listën – Gjeka: Jemi opstimistë për një rezultatë të mirë

0

Koalicioni shqiptar – ”Bashkë një zë” , i përbërë nga Unioni Demokratik i Shqiptarëve (UDSH), Partia Demokratike (PD) dhe LD në MZ ,  dorëzoi listën zgjedhore për zgjedhjet parlamentare.

Bartësi i listës është kryetari i PD-së Fatmir Gjeka, i cili pas dorëzimit të listës për Vijesti u shprehë se janë optimistë dhe se presin një rezultat të mirë.

Në vendin e dytë është kryetari i UDSH-së Mehmed Zenka, në vendin e tretë është nga LD në MZ, Saubih Mehmeti./Malësia.ME/

error: Të drejtat e rezervuara !!