Lista shqiptare “Koha është tani”, dorëzon listën me mbi 3.200 nënshkrime

Lista shqiptare “Koha është tani” e përbërë nga Forumi Shqiptar (ASH-LDSH), Forca, Perspektiva dhe Unioni i Tuzit, dorëzoi listën zgjedhore pranë Komisionit Zgjedhorë.

Listën e dorëzuan me mbi 3.200 nënshkrime të qytetërëve dhe me 81 kandidat e kandidate në listë, në krye të së cilës është Kryetari i ASH-së, Nik Gjeloshaj, pasuar nga Genci Nimanbegu (FORCA), Nikollë Camaj (LDSH), Florim Pali (LP), Fadil Kajoshaj (UT)./Malësia.ME/

Shperndaje