Gjeloshaj: Të arrestohet prokurori – Shejlla besoi në shtet, shteti nuk e mbrojti atë

Në emisionin “Naglas” në TVMZ zëdhënësi i Prokurorisë Themelore të Shtetit, Vukas Radonjiq, përsëriti se prokurori i shtetit mori vendim plotësisht të drejtë dhe ligjor, kur vendosi në gusht për ankesën e Shejla Bakija.

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, tha se reagimi i institucioneve ishte një turp i madh.

“Shejlla besoi në shtet, bëri ankesë, i besoi shtetit, shteti nuk e mbrojti atë dhe ajo u vra, tha Gjeloshaj.

Ai gjithashtu tha se besonte se Prokuroria Themelore e Shtetit do të merrte përgjegjësinë dhe do të thoshte se kush është prokurori që vendosi.

“Sinqerisht prisja që ai të arrestohej,” tha Gjeloshaj, duke shtuar se emri i prokurorit është duke u fshehur.

Prokurori Vukas Radonjiq tha se “nuk ka fare rëndësi se kush është prokurori,” duke shtuar se prokuroria veproi në përputhje të plotë me ligjin.

Gjeloshaj tha se është turp i madh të thuash që vendimi i prokurorisë ishte ligjor. “Pas gjithçkaje që ndodhi, vetëm një procedurë kundërvajtëse, nuk e di nëse ka dikush që mund ta mbrojë këtë shoqëri kundër një prokurorie të tillë” pyeti Gjeloshaj.

Ai tha se kjo mund të na ndodhë përsëri, nëse nuk i kemi përgjegjësit. Janë ndjekur penalisht njerëz në Mal të Zi edhe për gjëra më banale. Për një shkrim në Facebook,” tha Gjeloshaj.

Gjeloshaj theksoi se nuk do të ndalen deri sa të arrijnë deri te drejtësia për këtë rast./Malësia.ME/

Shperndaje