Mujdin Milaimi zgjedhet kryetar i Kuvendit të Bashkësisë Islame në Mal të Zi

Të dielen me 3 nëntor 2019 në Berane është mbajtur mbledhja konstituive e Kuvendit të Bashkësisë islame në Mal të Zi në të cilën është zgjedhur kryesia e këtij trupi më të lartë përfaqësues të Bashkësisë Islame në Mal të Zi.

Për kryetar të Kuvendit është zgjedhur Mujdin Milaimi, kurse për nënkryetar Alija Kujeviq nga Bijello Pole dhe Samra Vllahovljak nga Plevla.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!