Diaspora grumbullon fonde për asfaltimin e rrugës së Trieshit

Me inicijativën e donatorit të njoftun gjithëkombëtarë z.Kola Cacaj me dt: 04-janar 2016 në 19:00h në New York,u zhvidhua një mbledhje për pregaditjen dhe formimin e një grupit për nismen e bashkimit të fondeve për ndertimin e rrugës së Trieshit.

Në këtë takim fidhestar të kësaj nisme mjaftë të nevojshme dhe prioritare të kësaj treve u bisedua për mënyrën më efikase për ti ndihmue Trieshit dhe Malesisë,pikerisht për rrugen e Trieshit nisur nga kilometri 7. pra nga rruga e Kucit e deri në Poprat më një rrugë magistral-me parametra evropijane.

Në këtë mbledhje muorën pjesë: Kolë Preka Cacaj,Marash Kola Lucaj,Fran Vaseli Gjonaj,Nua Nikolla Dedivanaj,Shtjefën Kola Lekocaj,Vaso Gjeka Nikprëlaj,Gjokë Nikolla Lucaj,Pjeter Nikolla Lucaj,Mark Zefi Cacaj dhe Kole Zefi Cacaj.

Me fidhimin e bisedimeve për këtë nismë,fidhojë edhe formimi i fondëve për këtë projektë,më poshtë po japim emrat e donatorëve të parë për këtë rrugë:

Kola Cacaj 10.000$
Vaso Nikprëlaj 10.000$
Marke Cacaj 5.000$
Marash Lucaj 1.000$
Gjergj Lucaj 1.000$
Nua Lucaj 1.000$
Rroke Lucaj 1.000$
Martin Lucaj 1.000$
Zefe Lucaj 1.000$
Fran Lucaj 1.000$
Nikolla Lucaj 1.000$
Zef Gjelaj 500$
Martin Lucaj 500$
John Lucaj 500$
Robert Lucaj 500$

Ky është vetëm takimi i parë për grumbudhimin e mjeteve për ndertimin e rruges së Trieshit,në të ardhmen kjo inicjativë vazhdonë tue shpresue që të jetë me suksese në çka nuk dyshojmë sepse kjo rrugë do ti japë një jetë të re Trieshit,në vazhdim do të njoftojme opinjonin me aksjonet dhe rezultatet e këti projektit të shumë pritur.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!