Përgatitja e tenderit për tregun në Tuz

Pa specifikuar datën drejtori ekzekutiv i tregjeve Ranko Jovanoviq njoftoi se në fillim të vitit kjo kompani do të përgadisë tenderet për ndërtimin tregjeve në Gollubovcë dhe Tuz.

Sipas deklaratës së Jovanoviq të dyja objektet, do të ndërtohen në formën e partneritetit privat.

Është planifikuar që ndërtimi i objekteve të ralizohet përmes partneritetit publiko privat dhe ndertimi i tregut në Tuz pritet të kushtojë rreth 3 milion euro sa edhe ai në Gollubovcë./Malësia.ME/

Shperndaje