Ekskluzive: Marjan Junçaj kryetar i Komunës së Tuzit

Siç mëson Malësia.ME nga burime të sigurta, kryetari i ardhshëm i Komunës së Tuzit do të jetë nga radhët e PDS dhe ai do jetë Marjan Junçaj një djal i ri perspektiv i cili faklutetin dhe magjistraturen e ka kryer në Londër.

Poashtu edhe një nga nënkryetarët e Komunës do jetë nga radhët e PDS-së.

Siç mësojmë në andministatën e Komunës priten ndryshime të mëdha.

Si pas paralajmërimeve pushteti në Tuz do të përbëhet nga PDS-ja e cila fitoi 14 mandate, Partia Boshnjake 3 mandate, UDSH me 2, dhe SD me 1 mandat./Malësia.ME/

Anton Gjokaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!