Marash Dukaj mysafir në emisionin Diplomaticus

Drejtori gjeneral në Drejtorinë e arsimit mr. Marash Dukaj, ishte i ftuar në emisionin Diplomaticus, në TV news24, te gazetari i njohur Z.Eri Kaçori. Tema e emisionit ishte arsimi i shqiptarëve në Mal të Zi dhe sfidat.

Intervistën e plotë mund ta ndiqni në linkun:

Shperndaje
2 Comments