As pushteti as opozita nuk mbështesin kërkesën e shqiptarëve për 4 mandate të garantuara

Nënkryetari i Kuvendit dhe përfaqësuesi i Koalicionit ”Shqiptarët e vendosur”, Genci Nimanegu deklaroi për gazetën ”Pobjeda” se nuk ka marrë asnjë sinjal pozitiv nga asnjë subjekt politik, as nga pushteti as nga opozita për të mbështetur kërkesën e shqiptarëve për këtër mandate të garantuara në Kuvend.

Në takimet që kam pasur me drejtuesit e partive shqiptare gjatë vitit 2019, kemi ardhur deri te qëndrimi se mandatet e garantuara është mënyra më e mirë e përfaqësimit tonë në Parlamentin e Malit të Zi ”, tha Nimanbegu./Malësia.ME/

Shperndaje