Vilson Sinishtaj: Malësia na bashkon nga katër anët e botës

Një një ndër bijtë intelektual të Malësisë, i diplomuar në shkenca politike, Vilson Sinishtaj fton publikisht që të votohën vetëm subjektet nacionale.
Ai poashtu njofton përmes Facebook se do të udhëtojë nga SHBA enkas për të votuar me 3 mars.

Statusin e plotë të Vilson Sinishtaj mund ta lexoni më poshtë:

Malsia na bashkon nga kater anet e botes! Kesaj her na gjen ma te fort, kesaj her jem bashk si na ka hije. Ku buks i thon buk e ujit uj asht Malsia. Te qytetruar me forcen e votes kembngulim qe ajo ishte, eshte dhe do te mbetet shqiptare!
Kesaj her pra nuk ka dyshim ata qe duan te mbeten zot i shpis ne shtepin e vet votojn vetem per kualicionin shqiptar.
Se Bashku me shok dhe jo vetem vim qe me votat tona ti thom Malsis qe e bashkuar nuk humb dot, qe Malsia asht e madhe, qe Malsia flet shqip dhe ne Malsort te perhapur ne kater anet e botes nuk e harrojn Malsin kurr!
Pa hezitim vi ta jap voten time per Malsin komun ku flitet shqip, dhe shpresoj se cdo Malsor kudo qe gjinded do te kontriboj sa te muj qe ne te mbesin zot shtepijet ne Malsin e kreshnikve!

Fotografia e Vilson Sinishtaj

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!