Anëtarësimin në BE e përkrahin 66.4% të qytetarëve

Anëtarësimin e Malit të Zi në BE e përkrahin 66.4% të qytetarëve, kurse 26.7% konsiderojnë se Mali i Zi nuk duhet të anëtarësohet në BE, tregojnë rezultatet e hulumtimit të opinionit publik, të cilët janë prezantuar sot në Podgoricë.

Hulumtimin me titull, “Qëndrimet e qytetarëve për integrimet evropiane dhe për procesin e asocialit të Malit të Zi për anëtarësim në BE” e ka realizuar Agjencia, “De facto consultanci”, për nevojat e delegacionit të BE në Mal të Zi në periudhën prej 15 deri me 29 dhjetor të vitit të kaluar.

Shperndaje