Së shpejti në Portal lexoni, çka mëndon Pal Dreshaj për këto…

Së shpejti në portalin tonë mund të lexoni intervistën me ish-nënkryetarin e Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Malin e Zi z.Pal Dreshaj, i cili para disa kohe ka dhënë dorëheqje nga ky postë, duke deklaruar se nuk dëshiron të jetë pjesë e pazarëve politike.

Në këtë intervistë mes tjerash mund të lexoni opinionin e z.Dreshaj rreth punës së KKSH-së gjatë këtyre vitëve,kush po bënë pazare politike në KKSH, a po e dëmton politizimi këtë këshillë, a është e drejtë që një zyrtar i një partie politike të jetë në krye të KKSH-së .

Poashtu mund të lexoni mendimin e z.Dreshaj,se a janë duke u keqperdorë pozitat në KKSH, cili duhet te jetë roli i KKSH-së në politikën shqiptare në Mal të Zi, si e vlereson ai situatën e tanishme politike të shqiptarëve në Mal te Zi,si duhet të veprojnë partitë politike shqiptare në Malësi.

Për të lexuar se çka mëndon z.Dreshaj rreth këtyre temave dhe shum temave tjera , ju ftojmë të qëndroni me ne, pasi intervista po vjen…

Shperndaje