“Gjurmë Shqiptare”: Të vdesësh për vendin tënd! (Video)

Kush ishte në të vërtetë Mujo Ulqinaku? Jeta, familja, vendimi për të mos u tërhequr… Çfarë ndodhi para dhe pas pushtimit të 7 prillit 1939? Cilat të vërteta u fshehën?

Mos e humbisni videon e plotë të “Gjurmë Shqiptare” të gazetarit Marin Mema, “Të vdesësh për vendin tënd”.

Top Channel

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!