Tregu i Tuzit të ardhura më të mëdha se tre tregje të Podgoricës së bashku

Tregu i Tuzit për 12 muaj të vitit të kaluar prodhoi të ardhura më të larta se sa tre tregje të Podogricës së bashku.

Tregu i Tuzit ka të ardhura më të mëdha se tre tregje së bashku: Bazar, Forum dhe tregu i bagëtive.

Ky treg sjell disa mijëra euro të ardhura më të mëdha edhe se tregu ”Kamionska”, kështu që sigurisht që do të jetë interesante kur bëhet fjalë për ndarjen e pasurisë mes kryeqytetit dhe Tuzit, shkruan Dan./Malësia.ME/

Shperndaje