Ndarja e kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi (Video)

Një trajtim i marrëveshjes së Demarkacionit të firmosur mes Kosovës dhe Malit të Zi, ku përfshihen qëndrimet zyrtare të përfaqësuesve nga qeveria dhe opozita si dhe pikëpamjet nga ekspertët e fushës.

Shperndaje