Qeveria do emëroi ”këshillin e besimit” në Komunën e Gucisë

Kriza në funksionimin e qeverisjes në Komunën e Gucisë filloi vitin e kaluar, pas kombinatorikave politike të pasuksesshme erdhi deri te bojkoti i kuvendit lokal nga ana e subjekteve opozitare dhe një këshilltari nga radhët e DPS.

Për shkak të krizës politike që është duke zgjatur më se një vit, ku nuk është miratuar as buxheti, pritet që në Komunën e Gucisë, Qeveria të emëroi ”këshillin e të besuarve” i cili deri në zgjedhjet e parakoshme do të kryejë rolin e Kuvendit dhe do votoi vendimet e nevojshme./Malësia.ME/

Shperndaje