Ministria e Arsimit: Aprovohet organizimi i mbrëmjeve të maturës dhe gjysmë-maturës

Instituti i Shëndetit Publik ka aprovuar edhe zyrtarisht organizimin e
mbrëmjeve të maturës dhe gjysmë-maturës, njoftohet nga Ministria e Arsimit.

Në mënyrë që mbërmjet të organizohen është e nevojshme ti përmbahen masave në lidhje me tubimet.

“Ne besojmë se shkollat ​​dhe të rinjtë do t’i gëzohen këti lajmi, por edhe një herë të tregohet përgjegjësi. Fat të mirë dhe shijoni festën e daljes nga bAnkat shkollore, thuhet në njoftimin e Ministrisë./Malësia.ME/

Shperndaje