Lojtarët e Kombëtares në pushime, presin oferta (Video)

Mbyllja e Kampionatit Evropian menjëherë pas fazës së grupeve për Kombëtaren Shqiptare, ka qenë dhe hapja e sezonit të pushimeve për një pjesë të lojtarëve…

Shperndaje