14 vjet punë të QKI “Malësia” Tuz

Në këtë datë para 14 viteve (me 5 korrik 2005) filloj punën Qendra kulturo-informative “Malësia” në Tuz. Gjatë këtyre 14 viteve në skenën e QKI “Malësia” janë paraqitur shumë artist nga vendi dhe jashtë vendit, profesionist, amator dhe shumë krijues të tjerë. Nëpër këtë qendër kan kaluar mijëra shikues dhe admirues të kulturës. Dera e kësaj shtëpie gjithmonë është e hapur për të gjithë krijuesit nga Malësia, por edhe nga vendet tjera dhe rajoni. 

Me shprese se programi jonë do të jetë çdo ditë e më i pasur kurse vizitat tuaja çdo ditë në numër më të madh GEZUAR PERVJETORIN gjithë së bashku.

Qendra kulturo-informative “Malësia”

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!