Këngëtarët e rinj që i kanë lënë në hije kolegët e vjetër (Video)

Në skenën muzikore shqipe janë shtuar një numër i madh i këngëtarëve.

Ata kanë arritur që për një kohë të shkurtër të sjellin shumë këngë dhe të bëjnë për vete shumë fansa, duke lënë në hije kolegët  e tyre më të vjetër në skenë.

ExpressStory sjell në vazhdim se kush kujt ia zuri vendin./GazetaExpress/

Shperndaje