Lëvizja ndërkufitare Shqipëri – Mal i Zi (Video)

Në pikën kufitare Sukubinë-Muriqan është shtuar fluksi i turistëve dhe automjeteve në të dy krahët e kufirit midis Malit të Zi dhe Shqipërisë. Krahasuar me vitet e tjera, sivjet nuk ka pritje të gjata si pasojë e thjeshtëzimit të procedurave të kufirit.

Për më shumë ndiqni kroniken e pregaditur nga Zeri i Amerikes;

Shperndaje