PDS ka kuadër profesional për të plotësuar qeverinë

Drejtori politik i PDS-së, Tarzan Millosheviq, ka thënë se, sipas procedurës, kryeministrin Millo Gjukanoviq do të presi dorëheqjet formale të atyre që largohen nga qeveria, dhe pastaj do emërojë tjerët, të cilët do të koordinojnë ministritë.

Pas kësaj, Kuvendi do të propozojë ministrat e rinj.

Millosheviq nuk mundi të thoshte nëse nga vendet që do largohën ministrat e opozitës do të vendosën zgjidhjet e mëparshme por thekson se PDS-së nuk i mungon kuadri profesional./Malësia.ME/

Shperndaje