Lumi Cem më i pastërti në Mal të Zi

Hulumtimi i Institutit të Hidrometeorologjisë dhe Sizmologjisë tregon se lumi më i pastër në Mal të Zi është Cemi. Siç theksojnë nga ky institut duhet marrë parasysh se hulumtimi i fundit nuk është bërë në Lumin Piva, i cili kishte ujin me cilësi më të lartë deri më tani.

Hulumtimi tregon se Moraça, Buna si dhe lumejntë tjerë kanë kryesisht të ashtuquajturin status i moderuar, që do të thotë se gjendja kimike në këto lumenj nuk është e mirë./Malësia.ME/Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!