OJQ “ Labeatët “ dhe QKI Malësia organizojnë ekspozitë fotografishë

OJQ “Labeatët” në bashkpunim me QKI Malësia nga Tuzi organizon ekspozitë fotografishë me tematikë “Trashigimia natyrore gjeografike e Malësisë”.

Ekspozita hapet në QKI Malësia me daten 07.11.2015 në ora 18:00.

Shperndaje