PROVOKIM: Vandalizëm ndaj flamurit shqiptarë në Tuz !

Flamauri shqiptare i cili ishte punuar në urën e Tërgajes në Lumin Cem në Tuz është shkarravitur nga persona të paidentifikuar.

Ky veprim ka vetëm një emërtim: vandalizëm ndaj flamurit kombëtarë shqiptarë dhe është provokim ndaj Malësisë dhe të gjithë shqiptarëve në Mal të zi.

 

 

Flamuri ne Tuz

Shperndaje