Më 12 shkurt prezantimi i Agrobuxhetit

Ministria e bujqësisë dhe zhvillimit rural në bashkëpunim me Komunën e Tuzit- Sekretariatin  për bujqësi dhe zhvillim rural, organizon prezentimin e Agrobuxhetit për vitin 2020.

Prezentimi do të mbahet me datën 12.02.2020 (e mërkur), në ora 13.00, në sallën e Kuvendit. Prodhuesit do të kenë mundësi të diskutojnë dhe të parashtrojnë pyetje lidhur me interesimet e tyre, njoftojnë nga Komuna e Tuzit.

Shperndaje