SH.P.K “Komunale” bēhet me kamion nga donacionet e disaporës malësore nga Kalifornia

Ndërmarrja SH.P.K “Komunale” – Tuz është furnizuar me një kamion të ri i cili është fituar përmes tenderit me donacionet e dërguara nga diaspora nga Kalifornia.

Drejtori i kësaj ndërmarrje, Nikollë Camaj për Tv Boin tha se kamioni është blerë me mjetet që ka siguruar diaspora malësore nga Kalifornia.

Camaj falenderoi të gjithë donatorë dhe kryesuesin e këtij aktiviteti Enver Gjokaj.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!