Mesazhe skandaloze drejtuar Gjeloshaj

Disa grafite skandaloze ofenduese dhe kërcënuese nga fshati Vrbica i janë dërguar kryetarit të komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj.

Gjeloshajn e quajnë ”shiptar” dhe të ”turqizuar” me qëllim për ta ofenduar dhe përçmuar atë.

Këto mesazhe vijnë pasi që Gjeloshaj kishte deklaruar se në ndarjen territorjale me Podogricën do të kërkojë që një pjesë e Kuçit ti takojë Malësisë.

Kjo nuk ësht hera e parë që Gjeloshaj është cak i sulmeve të nacionalistëve serbë, pasi që vetëm para një muaji para shtëpisë së ti ishte vëndosur flamuri serbë/Malësia.ME/

Shperndaje