Komuna e Tuzit në nder të 111 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë, organizoi programin artistik-historik

Komuna e Tuzit në nder të 111 vjetorit të Kryengritjes së Malësisë 1911, në IP QKI ,,Malësia” në Tuz, organizoi programin artistik-historik, ku fjalën e rastit e mbajti kryetar i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, kurse mbi vështrimin e tij „Malësia gjatë viteve 1911-2022” – e dha Prof. dr. Martin Berishaj.

Idriz Gjokaj interpretoi vargje nga Lahuta e Malësisë dedikuar Ded’ Gjon Lulit, ndërsa për të gjithë të pranishmit, artistët e mirënjohur nga Tetova Besiana Mehmedi dhe Shkodaran Tolaj interpretuan disa këngë nga repertori i tyre.

Në fund për të gjithë të pranishmit u shtrua një koktej modest.

Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 5 persona, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbë
Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe teksti që thotë "gri si"
Mund të jetë një imazh i 1 person dhe në këmbë
Mund të jetë një imazh i 2 persona, njerëz të ulur, njerëz në këmbë dhe ambiente të brendshme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!