Krivokapiq dëshirojmë edhe SNP në Qeveri

Kryetari i Partisë Socialdemokratike ,Ranko Krivokapiq ka thënë se ekziston vetëm një listë opozitare me propozime për ministra në Qeverinë e besimit zgjedhor dhe ka rekomanduar se dëshira e Partisë Socialdemokratike, Demosit dhe URA-s, është që edhe partia Socialiste Popullore të jetë pjesë e Qeverisë.

Kryeministri, duke shfrytëzuar të drejtën e tij kushtetuese do të vendos. Ekziston vetëm një listë e opozitës, ajo që negocioj prej 1 dhjetorit. Këto tri parti janë garant i stabilitetit se marrëveshja mund të funksionojë. Dëshira jonë është që edhe Partia Socialiste Popullore të jetë pjesë e qeverisë ka thënë Krivokapiq. Ai ka theksuar se listën e kanë harmonizuar dhe dërguar. Kjo është lista e vetme e opozitës që e ka nënshkruar marrëveshjen. Pres se kryeministri do ta respektojë këtë fakt dhe pres që ta dërgojë propozimin gjatë vikendit, në mënyrë që të hënën të fillojmë mbledhjen, ka thënë Krivokapiq.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!