20 ton peshk vritet me dinamit, masakër ekologjike në Ulqin dhe Budva (Video)

Në gjirin e Valdanosit dhe gjirin e Jaz  të Budves ka ndodhur një masakër e vërtetë ndaj peshkut. Specialistët e zonës denoncojnë në media se janë të paktën 20 ton peshk i ngordhur në ujërat e detit të Malit të Zi, i cili është dëmtuar më lendë plasëse.

Megjithatë autoritetet nuk kanë ende të dyshuar si shkaktarë të kësaj masakre ekologjike në gjirin e Valdanosit dhe Jaz të Budves, e cila konsiderohet si më e madhja masakër ndaj peshkut e ndodhur ndonjëherë në të, transmeton gazeta “Vijesti”.

Shperndaje