Mbrojtja dhe ekspozimi i trashëgimisë kulturore (Video)

Në trevat ku jetojnë shqiptarët në Mal të Zi, veprojnë disa muze etnografike mbi traditën dhe pasurinë e veçantë kulturore të këtyre zonave. Edhe në zonën e Anës së Malit, në Komunën e Ulqinit u hap një muze i tillë me eksponate të shumta etnokulturore. Këto muze kanë për qëllim mbrojtjen e dhe ekspozimin e objekteve, por edhe zhvillimin e turizmit kulturor nëpër këto treva./Zeri i Amerikes/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!