Para nesh vera më e ngrohtë që nga viti 1860

Klimatologët dhe meteorologët parashikojnë se kjo verë mund të jetë më e ngrohta në Tokë që nga matjet e organizuara të vazhdueshme të temperaturës së ajrit – nga viti 1860.

Drejtori i Institutit për Hidrometeorologji dhe Sizmologji, Lluka Mitroviq, tha se edhe Mali i Zi, me gjasa të lartë, do të ndajë fatin e planetit për këtë çështje./Malësia.ME/

Shperndaje