TV IN4S në Malësi, xhirojnë simbolet shqiptare (Video)

Para disa ditësh Televisioni IN4S kishte zbarkuar në Malësi ku në disa lokacione në Dinoshë, në kanionin e Lumit Cem dhe në qënder të Tuzit kanë xhiruar një reportazh kushtuar simboleve shqiptare.

Në reportzhin e tyre theksohet se si flamuri shqiptarë valëvitet lirëshëm në Tuz, Ulqin, Plav, Guci dhe Tivar por lirshëm valëvitet edhe flamuri kroatë në Bokë të Kotorrit, ndërsa rasti nuk është i njëjtë edhe me flamurin serb. Këtu bëhet fjalë për drejtësi selektive që nuk është e njëjtë për të gjithë qytetarët e Malit të Zi, thuhet në reportazh.

Shtektimin tradicional të adhuruesve të natyrës dhe kampingut në majën e malit të Rumisë në Tivar e paraqesin si kamp ushtarak./Malësia.ME/

Anton-GjokajAutor: Anton Gjokaj

Shperndaje