Nimanbegu: DPS në Tuz nuk kishte politikë afirmative ndaj kërkesave të shqiptarëve

Nënkryetari i Kuvendit të Malit të Zi, Genci Nimanbegu në një intervistë për gazetën Pobjeda mes tjerash u pyet edhe pse nuk erdhi deri te koalicioni mes partive shqiptare dhe DPS në Tuz.

Nimanbegu tha se përgjigja duhet të kërkohet jashtë partive shqiptare dhe
se përgjigjen më të saktë mund ta japin në vetë Partinë Demokratike të Socailistëve, e cila nuk ka treguar politike aspak afirmative ndaj kërkesave të shqiptarëve.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!