Kryetari Gjeloshaj ndjek ecurinë e punimeve në aksin rrugor Koritë – Delaj

Sot se bashku me bashkepuntoret e mi isha ne Korite, per te shikuar rrjedhen e punimeve ne aksin rrugor prej Korites deri ne Delaj ne gjatesi prej 9 kilometrash.

Punimet ne pergatitje dhe tamponim para asfaltimit eshte duke i bere kompania Bemax doo.Kompanija Bemax ka lidhur kontrate mbi DONACION me Komunen e Tuzit ne vlere prej 158.000,00€ me TVSH per pergatitjen dhe tamponimin e rruges para se te behes asfaltimi.

Ne emrin tim personal dhe te qytetareve te Malesise e falenderoj kompanine Bemax per kete donacion ndaj komunes se Tuzit per realizimin e ketij projekti shume te rendesishem.

Nik Gjeloshaj, kryetar i komunës së Tuzit

Mund të jetë një imazh i 1 person, në këmbë dhe ambiente të jashtme
Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!