Sukubinë-Muriqan: Mbi 1. milionë kalimtarë për dy muaj

Në kalimin kufitar Sukubinë-Muriqan, kanë kaluar 1.14 milionë kalimtarë vetëm gjatë muajve korrik dhe gusht, tregojnë të dhënat e policisë kufitare. Kjo shifër përbën rritje pre 11.2 % më të lartë se në të njëjtën kohë vitin e kaluar.

Në muajin gusht këtë kufi e kaluan 682.000 kalimtarë kurse në korrik 460.000. Në të njëjtën kohë nëpër të kaluan 159.000 automjete. Kapacitetet e tanishme të kësaj pike kufitare i janë të parapara për vetëm 500.000 kalimtarë në vit./TvTeuta/

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!