Pavarësohet Kopshti në Tuz, me emrin “Nenë Tereza”

Në mbledhjen e sotme Qeveria ka sjell Vendimin per pavarsimin dhe emërimin e kopshtit. Deri tani Ky kopsht ishte I varur nga Podgorica me emer “Gjina Vrbica”.


Me kete Vendim Kopshti do te quhet me emrin e nobelistes shqiptare “Nenë Tereza”.

Po ashtu me kete vendim u emrua UD se drejtori, mr David Juncaj, si dhe keshilli Drejtues në perberje nga:


Fisnik Gjokaj, kryetar

Agim Sinishtaj, anëtar

Zoja Camaj, anëtare

Rajmonda Dushaj, anëtare

Jelena Konatar, anëtare

/Malësia.ME/

Shperndaje