A është ky stadiumi më i bukur në botë (VIDEO)

Harrojeni Uemblin, Kamp Noun apo Allians Arenën. Kjo fushë është vlerësuar si më e bukura në botë.

Stadiumi quhet “Henningsvaer Stadion” dhe ndodhet në një ishull në Norvegji. Në fakt ky impiant përdoret në vetëm për të luajtur ndeshje amatore dhe jo profesioniste, por ka një bukuri të rrallë.

Shperndaje
error: Të drejtat e rezervuara !!