Abazoviq: Ftesa për NATO është punë e kryer

Gjatë vizitës në SHBA, deputeti dhe nënkryetari i URA ka bërë takime në Departamentin e Shtetit Amerikën ku është takuar me Drejtorin e zyrës për Evropën jugore dhe qendrore, Tomas Jazgerdi dhe drejtoreshën e zyrës për NATO Erik Simom, raporton gazeta DAN.

Ftesa për NATO sipas mendimit tim është punë e kryer. Kjo është një shënjë e mirë, nuk do kemi më arsyetime, vendi duhet të demokratizohet. Mendoj se kemi arsye për optimizëm, shumë shpejt do fillojnë trende të reja në Mal të Zi – është shprehur Abazoviq.

Sipas raportimeve temat kryesore kanë qenë zhvillimet në Mal të Zi dhe integrimi në NATO./Malësia.ME/

Shperndaje