VOA intervistë me Mark Gjonaj, pritshmëritë e takimit të diasporës në Tiranë (Video)

Më 18 nëntor qeveria shqiptare do të organizojë në Tiranë takimin e diasporave shqiptare nga mbarë bota, me synimin për të forcuar lidhjet dhe shtuar ndihmesën e diasporës për atdheun e origjinës.

Anëtari i asamblesë së Nju Jorkut, Mark Gjonaj, do të jetë një prej atyre që do të marrin pjesë në takim. Në një intervistë për Zërin e Amerikës, ligjvenësi Gjonaj flet për pritshmëritë dhe propozimet që i ka paraqitur qeverisë shqiptare për të angazhuar diasporën.

Shperndaje